Automatizări

Soluţiile Somfy pentru case inteligente transformă locuinţa conectată într-o realitate accesibilă pentru un număr cât mai mare de persoane, pentru un plus de confort şi siguranţă sporită.

 

O SINGURĂ PLATFORMĂ, MII DE OPŢIUNI!

 

 

Soluţie deschisă şi evolutivă

Unitatea de comandă TaHoma oferă serviciile necesare pentru centralizarea, controlul, ghidarea si programarea tuturor echipamentelor compatibile dintr-o locuinţă.TaHoma este în prezent una dintre cele mai cuprinzătoare soluții de pe piaţă pentru locuinţe inteligente, oferind beneficii suplimentare, siguranţă şi economie de energie.

Univers conectat

Unitatea de comandă TaHoma® ajută la eficientizarea casei într-un mod simplu, fiabil şi integrat. Se pot conecta şi gestiona: rulouri, ecrane exterioare, sisteme de iluminat, încălzire, porţi, uşi de garaj, camere de luat vederi, alarme, fie de acasă, fie de la distanţă, prin intermediul unei aplicaţii de mobil.

Interoperabilitate cu alte ecosisteme 

Peste 200 de produse Somfy sunt compatibile cu TaHoma® , precum şi produse de la alte 19 mărci reprezentative din piaţă.

Scenarii adaptate stilului de viaţă

Cu TaHoma® se pot crea scenarii potrivite stilului de viaţă, existând peste 40 de posibilităţi de scenarii!

!!! TaHoma® este o soluţie dinamică la care se pot adăuga oricând noi funcționalităţi, ideală pentru persoanele care doresc o locuinţă cu o echipare extinsă.

 

  

CÂTE O APLICAŢIE DEDICATĂ PENTRU

FIECARE ZONĂ A CASEI!

 

Connexoon este unitatea de comandă care permite managementul echipamentelor IO compatibile, separat pentru fiecare zonă a unei locuinţe: Ferestre, Terasă şi Acces. Utilizatorii beneficiază de funcţii unice, clare şi control asupra echipamentelor conectate prin intermediul unui smartphone cu o aplicaţie dedicată. 

Avantajele conectării

Se pot programa scenarii de deschidere şi închidere pentru rulouri şi jaluzele, se pot conecta senzorii de vreme, ceasul sau chiar şi alarma. Operaţiuni intuitive pentru o casă protejată şi confortabilă.

Creator de ambianţă

Pentru Terasă, se pot crea ambianţe personalizate prin conectarea muzicii cu iluminarea şi poziţia copertinei sau pergolei.

Verificarea accesului

Datorită geolocalizării, devine posibilă deschiderea porţii şi uşii de garaj încă dinainte ca proprietarul să ajungă acasă. De asemenea, la momentul instalării, nu este necesară conexiunea la internet în locaţie pentru pornirea unităţii de comandă.

!!! Este un produs ideal pentru dotarea unei locaţii cu un singur tip de echipament, dedicat unei zone, adresându-se utilizatorilor care doresc să beneficieze rapid de soluţii conectate.

pentru mai multe detalii click aici.!