Conditii generale pentru vanzari

Persoanele fizice pot achiziționa de la FERRARA produse cu montajul inclus. Executăm și montam produsele doar în urma măsurătorilor efectuate de evaluatorii noștri.

Procedura de achiziție pentru persoane fizice este următoarea:

- Clientul sună(la numărul de telefon de la "Contact" pentru persoane fizice), ne comunică ce tip de produse îl interesează, o adresă pentru măsurători și numărul de telefon al persoanei de contact. Va fi informat cu privire la data și ora estimativă la care ne putem prezenta pentru evaluare.

- Unul din evaluatorii noștri se va deplasa gratuit la adresa comunicată, după ce este contactată în prealabil persoana de contact, va efecua măsurătorile, va recomanda clientului cea mai potrivită soluție cu privire la alegerea tipului de produs și a culorilor și va prezenta mostrare de culori și tipuri de materiale disponibile. Clientul va decide în cunoștiintă de cauză cu privire la produsele dorite, iar evaluatorul nostru va completa o fisă de evaluare pe care clientul va semna pentru confirmare.

- În baza fisei de evaluare, departamentul ofertare va întocmi oferta comercială, care se va comunica clientului cel târziu a doua zi lucrătoare. În cazul în care clientul acceptă oferta, aceasta devine comandă fermă, iar clientul va fi informat cu privire la data estimată pentru efectuarea montajului. În funcție de tipul și valoarea produselor comadate, un avans de până la 50% din total poate fi solicitat de către FERRARA pentru execuția produselor. Pentru comenzi cu valori mici FERRARA nu solicită plată în avans, plata urmând să se facă integral la recepția produselor, în ziua montajului. 

- În ziua montajului clientul va fi contactat din nou telefonic, pentru a confirma prezența sa la adresa de montaj. Echipa FERRARA se va deplasa cu produsele la adresa de montaj, va monta și va verifica împreuna cu clientul toate produsele montate și va da detalii cu privire la corecta utilizare și întreținere a produselor montate. În baza facturii finale și a chitanței pe care o primește, clientul va efectua plata numerar a contravalorii produselor și serviciilor.

 

Persoane Juridice

După caz FERRARA vinde către persoane juridice produsele sale cu sau fără montaj inclus.

În cazul vânzării de produse cu montajul inclus, procedura este similară cazului persoanelor fizice, se va putea întocmi suplimentar un contract de furnizare, iar comunicarea poate fi efectuată și prin fax sau e-mail. Pentru plăți se vor respecta condițiile impuse de legislația în vigoare la data întocmirii facturilor. În cazul vânzării de produse către instituții publice, FERRARA respectă condițiile impuse de legi și norme de aplicare ale acestora.

În cazul vânzării de produse către montatori sau revanzatori se întocmeste obligatoriu un contract de furnizare, prin care se stabilesc in extenso termenii colaborării.