Despre noi

FERRARA, echipa pe care te poți baza

Obiectul de activitate al firmei FERRARA îl constituie producţia şi comercializarea sistemelor de tehnică parasolară modernă, plase de ţânţari şi uşi de garaj.

Înfiinţată în anul 1993, Ferrara Impex SRL vă oferă soluţii moderne şi fiabile pentru confortul casei sau firmei dumneavoastră. 
FERRARA utilizează exclusiv materii prime şi materiale de cea mai buna calitate, importate de la producători de renume internaţional.

Din anul 1993 FERRARA s-a dezvoltat permanent, ajungând în prezent la un număr de 35 angajaţi şi o suprafaţă utilă, cu spaţii de producţie şi depozitare moderne, de peste 4300 mp.

Echipa FERRARA, calificată şi motivată, satisface prin angajamentul de zi cu zi cerinţele din ce în ce mai exigente ale partenerilor şi clienţilor.

FERRARA apreciază în mod deosebit şi beneficiază de efortul susţinut al celor peste 180 de colaboratori ai săi. De aceea ne preocupăm în mod constant să asigurăm suportul tehnic şi logistic de care aceştia au nevoie.

Politica firmei:

  • Produsele FERRARA se livrează persoanelor fizice la domiciliul acestora cu verificarea atentă a conformităţii produsului la montaj.
  • Produsele sunt executate din materiale şi cu tehnologii ce corespund standardelor de calitate din UE.
  • Produsele sunt îmbunătăţite continuu în scopul satisfacerii cât mai bine a cerinţelor clienţilor.