Rolete

Confort, siguranță, atitudine

Roletele de înaltă calitate produse de FERRARA oferă izolare termică și fonică mai bună, o reglare facilă a luminozitătii în camere, mai multă discreție și siguranță. În plus, în cutiile roletelor produse de FERRARA pot fi încorporate plase de țânțari mobile. Fațada casei tale va avea un aspect exclusivist. Redu consumul de energie și îmbunătățește confortul și aspectul casei. Roletele noastre impresioneaza prin funcționalitatea deosebită și prin formele simple și elegante. FERRARA furnizează ce e mai bun pentru tine și casa ta. 

Acționare ușoară  -  Optional la acționarea clasică cu panglică de 14 mm, toate celelalte modalități de acționare sunt posibil de implementat la roletele din aluminiu, cum ar fi acționări electrice Somfy cu motor electric, cu comutator sau cu telecomandă, acționări cu manivelă.

Următoarele opțiuni sunt disponibile cu motoare ușor de acționat

- acționare cu capete de cursă reglate mecanic sau cu reglare automata
- acționare cu detecție anti-îngheț și detectare obstacole
- acționare din comutator sau telecomandă, simple sau multiple, cu sau fara posibilitatea de definire de grupuri si programare.

Culori  -  Cutiile și ghidajele sunt disponibile pe alb sau înfoliate Renolit. Suplimentar, cutiile și ghidajele realizate din aluminiu pot fi acoperite în toate culorile RAL, 25 de culori structurate și 3 culori eloxate. Opțiunile pentru culoare sunt nelimitate!

Alege sistemul de rolete și culorile cele mai potrivite din gama noastra largă de fabricatie. Simte-te bine în casa ta !