Rolete suprapuse

Rolete cu cutie suprapusă pe fereastră

Pentru diferite aplicații atât la construcții noi cât și la lucrări de renovare cu înlocuirea ferestrelor.
Corespund cerințelor de izolare termică conform ENEV și celor de izolare fonică.
Compatibile cu toate tipurile de ferestre disponibile la comercializare - chiar și cu cele mai mari grosimi ale profilelor de fereastră, roletele suprapuse oferă și posibilitatea încorporării de plase mobile în cutie.

Avem două sisteme principale de rolete suprapuse, sistemul AKP care permite încorporarea în cutia roletei a plasei mobile contra insectelor, respectiv sistemul AKE, fără posibilitatea de încorporare a plasei mobile.

Plasele mobile încorporate se situează între fereastră și covorul de lamele al roletei, nefiind vizibile atunci când roleta este coborâtă. Pot fi dupa caz pe toată suprafața roletei sau doar pe cerceveaua/cercevelele la care se deschid geamurile.

După preferință, cutiile pot fi la vedere sau pot fi tencuite atât la exterior cât și la interior(în cazul roletelor sistem AKP), pe capacul frontal, în acest caz fiind lăsat pentru vizitare capacul inferior.

Culori - Cutiile și ghidajele sunt disponibile pe alb sau înfoliate Renolit. Suplimentar, cutiile și ghidajele realizate din aluminiu pot fi acoperite în toate culorile RAL, 25 de culori structurate și 3 culori eloxate. Opțiunile pentru culoare sunt nelimitate!